ID 3939

ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου

ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου

Έπειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου σε έξι πληγείσες περιοχές των βορείων προαστίων. Μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες των συνεργείων στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά.

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, στις περιοχές αυτές πραγματοποιούνται σήμερα έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση και την πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του δικτύου. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, όσοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500. Επισημαίνεται δε ότι τα συνεργεία θα παραμείνουν στις πληγείσες περιοχές όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου και εάν προκύψουν προβλήματα.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της «πρωτοφανούς», όπως τη χαρακτηρίζει, κακοκαιρίας και ευχαριστεί το τεχνικό του προσωπικό, την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________