ID 4567

Athens Street Food Festival: Γεύσεις «του δρόμου» στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

  • Κατηγορία Γεύσεις
Athens Street Food Festival: Γεύσεις «του δρόμου» στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το Athens Street Food Festival δίνει φέτος για έκτη χρονιά το «παρών» στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι, επιβεβαιώνοντας ότι η άνθηση του άλλοτε παραγνωρισμένου «φαγητού του δρόμου» δεν ήταν μια τάση παροδική, αλλά, αντιθέτως, μια ισχυρή γαστρονομική πρόταση που δεν παύει να εξελίσσεται και να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

Από το 2016 έως σήμερα, το Athens Street Food Festival αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς για όσους θεωρούν ότι το φαγητό εξυπηρετεί κάτι πολύ περισσότερο από την ανάγκη της επιβίωσης. Δεν είναι, άλλωστε, μυστικό ότι τα αποκλειστικά pop-up μαγαζιά του φεστιβάλ έχουν παρουσιάσει και ταυτόχρονα καθιερώσει πολλά από τα γαστρονομικά trends των τελευταίων ετών.

Φέτος το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει αυθεντικές και πρωτότυπες γεύσεις, αλμυρές και γλυκές, από όλο τον κόσμο· από το Περού έως την Κίνα, από το Μεξικό έως το Βιετνάμ, από τα αραβικά κράτη έως την Τζαμάικα, από την Ιταλία έως τις ΗΠΑ, από την Ινδία έως την Ιαπωνία και φυσικά από την Ελλάδα. Έχετε δοκιμάσει κορεάτικο κεμπάπ, ινδικό μπέργκερ, ιταλικά panzerotti, χοτ-ντογκ με γαρδούμπα, fish ’n’ chips ή βατραχοπόδαρα; Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις συναρπαστικές γευστικές προτάσεις που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και να προκαλέσουν κάθε ουρανίσκο. Παράλληλα, θα υπάρχουν πολλές αποκλειστικότητες, αλλά και πολλές vegan και vegetarian προτάσεις.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει, όπως πάντα, η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ κάθε βράδυ θα γίνονται πάρτι με αγαπημένους DJs, που θα συνοδεύουν μελωδικά το ποτό και το κοκτέιλ μας. Στις εκπλήξεις του φεστιβάλ συγκαταλέγεται η παρουσία του James Lavelle των UNKLE, που το Σάββατο 27 Μαΐου θα βρεθεί στο φεστιβάλ για ένα αποκλειστικό DJ set.

Το φεστιβάλ έκανε πρεμιέρα στις 5, 6 και 7 Μαΐου και θα συνεχιστεί για τα επόμενα τριήμερα του μήνα (12-14, 19-21 και 26-28 Μαΐου, Παρασκευή 17.00-00.30, Σάββατο 12.00-01.00, Κυριακή 12.00-00.00).

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________