ID 3947

Τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την Daily Telegraph

Τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την Daily Telegraph

Με το βλέμμα στραμμένο στην εποχή που θα μπορούμε και πάλι να ταξιδεύουμε απρόσκοπτα και άφοβα, η Daily Telegraph δημοσίευσε τη δική της λίστα με τα ελληνικά νησιά που αξίζει τον κόπο να επισκεφτεί κανείς. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει νησιά απ’ όλο τον ελλαδικό χώρο, που έχουν επιλεγεί καθένα για έναν διαφορετικό λόγο.

Έτσι, η Ζάκυνθος προτείνεται από τους συντάκτες για τις μαγευτικές παραλίες της, η Κέρκυρα είναι μια επιλογή κατάλληλη για οικογένειες, ενώ η Δήλος μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επισκέπτες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία. Η γειτονική της Μύκονος ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα ξενοδοχεία της, ενώ η Κρήτη είναι ο παράδεισος του καλού φαγητού.

Οι τουρίστες που προτιμούν τη γαλήνη και την ηρεμία θα διαλέξουν τα Κουφονήσια, ενώ οι φυσιολάτρες μπορούν να επιλέξουν την Τήνο, που είναι γνωστή για τα τοπία της, αλλά και την Άνδρο, που θεωρείται το καλύτερο ελληνικό νησί για πεζοπορία λόγω της πλούσιας βλάστησης, που τη διαφοροποιεί από τα κλασικά κυκλαδονήσια.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν η Σύμη, που συνιστάται ιδιαίτερα για ζευγάρια, η Σκύρος, ένα νησί με πλούσια παράδοση, η Σκόπελος, που προτείνεται για τα μοναστήρια της, η Σαντορίνη, που είναι συνδεδεμένη στο μυαλό μας με την απαράμιλλη θέα, η Ρόδος, που προτείνεται για τη νυχτερινή ζωή της, και η Λευκάδα, που θεωρείται εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα θαλάσσια σπορ.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________