ID 4603

Street food και μουσική στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ

  • Κατηγορία Γεύσεις
Street food και μουσική στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ

Τέσσερις μέρες με street food και πολλή μουσική περιμένει τους επισκέπτες του Thessaloniki Street Food Festival, που διοργανώνεται φέτος για έκτη χρονιά στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ Helexpo, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σ’ ένα αληθινό αστικό πανηγύρι.

Από τις 25 έως τις 28 Μαΐου, περισσότερα από τριάντα κιόσκια φαγητού, με κλασικές και αγαπημένες γεύσεις αλλά και νέες, πρωτότυπες προτάσεις, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φαγητού, που περιλαμβάνει σουβλάκια, μπέργκερ αλλά και αυθεντικές ασιατικές γεύσεις, όπως νουντλς, τίκα μασάλα και σούσι. Οι λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας θα βρουν εδώ τάκος, μπουρίτος και κεσαντίγιας. Στο φεστιβάλ, όμως, ο επισκέπτης θα γευτεί και ναπολιτάνικη πίτσα, σεβίτσε αλλά και παραδοσιακές συνταγές του Πόντου, ιδιαίτερης τεχνικής καπνιστά κρέατα καθώς και εκλεκτές κοπές κρεάτων, fish and chips, χορτοφαγικές επιλογές με εναλλακτικές επιλογές γύρου, αλλά και φαλάφελ. Για επιδόρπιο, υπάρχουν παγωτά, παραδοσιακοί λουκουμάδες, τσούρος και πολλές άλλες γλυκές επιλογές από όλο τον κόσμο.

Η μουσική είναι ο δεύτερος ισχυρός πόλος έλξης επισκεπτών στο Thessaloniki Street Food Festival. Στα δύο stages που έχουν στηθεί στον χώρο θα ανέβουν οι παρακάτω καλλιτέχνες:

  • 25/5: Εισβολέας με Full Band, Speakeasies Swing Band
  • 26/5: Βand Entopica, Εβρίτικη Ζυγιά
  • 27/5: Tendts
  • 28/5: Σπύρος Γραμμένος

Παράλληλα, θα φιλοξενηθούν τα παρακάτω DJ sets:

  • 25/5: AmazeMe και The Mounten (Θεσσαλονίκη)
  • 26/5: GummiHZ και Local Suicide (Βερολίνο)
  • 27/5: Boys’ Shorts και οι σπουδαίοι Stereo MCs σε live DJ set (Λονδίνο)
  • 28/5: Chevy, Mr Z, D. Papaioannou και Phon (Αθήνα)

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του καθένα μας και δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού, σε συνεργασία με τη «Νύμφη», η οποία θα βρίσκεται στους χώρους του φεστιβάλ για να ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις μεθόδους ανακύκλωσης.

Προαύλιος χώρος ΔΕΘ – TIF Helexpo, Θεσσαλονίκη
25-28 Μαΐου 2023

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________