ID 4590

Ο Δρόμος του Κρασιού στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών

  • Κατηγορία Γεύσεις
Ο Δρόμος του Κρασιού στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών

Ο πεζόδρομος της οδού Ηρακλειδών στο Θησείο φιλοξενεί το διήμερο 27 και 28 Μαΐου τον 2ο Δρόμο του Κρασιού, τη μεγάλη γιορτή κρασιού, γευσιγνωσίας, αποσταγμάτων, μουσικής και δρώμενων που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Athens City Festival.

Όταν σκέφτεται κανείς την Αθήνα και το ιστορικό της κέντρο, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί για τις μεγάλες γιορτές της αρχαιότητας και ιδιαίτερα αυτές με αναφορά στον θεό Διόνυσο και τον οίνο που «ευφραίνει καρδίαν». Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας σε έναν δρόμο γεμάτο προκλήσεις για τις αισθήσεις και παραγωγούς έτοιμους να σας δώσουν το έναυσμα για ανακαλύψετε όλη την Ελλάδα. Αυτός είναι ο Δρόμος του Κρασιού στην Ηρακλειδών, έναν ιστορικό πεζόδρομο του κέντρου της Αθήνας, ξεχασμένο στον χρόνο, που πλέον αναβλύζει ζωντάνια.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα οινοποιεία: Οινογένεσις, Δαλαμάρας, Κτήμα Νεραντζή, Μοσχόπολις, Winebox, Dameli, Μπελίδης, Ρομαλίδης, Μποσινάκη, Χρήστος Κουλουριώτης (The – Knack Project), Ζοίνος Winery, Λύκος, Akkerman Wine Imports, Rira Winery, Παπαγιάννης Winery (Αττικός Αμπελώνας), Σταμάτης, Jima Winery, Vatista, Αναστασίου, Κορώνιώτη, Λαφαζάνης, Κλάδος, Ερυθρού Ρόδου, Αμπελοτεμάχιο 211.

Πεζόδρομος Οδού Ηρακλειδών, Αθήνα
27 και 28 Μαΐου 2023

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________