ID 4025

Παρουσιάστηκε η καμπάνια τουριστικής προβολής της Αρκαδίας

Παρουσιάστηκε η καμπάνια τουριστικής προβολής της Αρκαδίας

Η νέα καμπάνια τουριστικής προβολής της Αρκαδίας παρουσιάστηκε σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Η περιοχή διεκδικεί δυναμικό ρόλο στα τουριστικά δρώμενα της Πελοποννήσου, καθώς χωρίς αμφιβολία έχει να προσφέρει πολλές ομορφιές και συνδυάζει ιδανικά τους παραθαλάσσιους οικισμούς με τα πανέμορφα ορεινά χωριά.

Το σημείο αυτό υπογραμμίζει και το τετράλεπτο προωθητικό βίντεο «This is Arcadia», που παρουσιάζει την ποικιλομορφία και τον γεωγραφικό πλούτο του νομού, ο οποίος επιτρέπει στον επισκέπτη να βρεθεί από το ψηλότερο σημείο της Αρκαδίας (κορυφή του Μαινάλου) στη θάλασσα (Άστρος) σε λιγότερο από μία ώρα.

Στο πλαίσιο της τουριστικής καμπάνιας εντάσσεται η διοργάνωση εκδηλώσεων για την παρουσίαση της διαφημιστικής ταινίας στην Τρίπολη, πάντα με τη συνεργασία των δήμων και των φορέων τουρισμού, στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, η προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό τύπο, η συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, fam trips, γαστρονομικά φεστιβάλ και η προώθηση της ταινίας στην ομογένεια.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος επιβεβαίωσε τη στήριξη του υπουργείου στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του Υπουργείου Τουρισμού για το 2021.

Δείτε το βίντεο προώθησης της Αρκαδίας.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________