ID 3856

Ξεκινά στις 4 Φεβρουαρίου η έκθεση Virtual Greek Panorama

Ξεκινά στις 4 Φεβρουαρίου η έκθεση Virtual Greek Panorama

Στις 4 Φεβρουαρίου ανοίγει τις ψηφιακές πύλες της η Greek Panorama, η πρώτη διεθνής virtual τουριστική έκθεση του 2021. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΕΟΤ, μέσα από μια εξελιγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα που θα δώσει την ευκαιρία στους εικονικούς επισκέπτες της να την απολαύσουν από κάθε σημείο του πλανήτη.

Οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε virtual τεχνολογικά εξελιγμένα περίπτερα, τα οποία θα αφορούν ελληνικούς προορισμούς και επιχειρήσεις τουρισμού. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν VR παρουσιάσεις, virtual εκδηλώσεις, σεμινάρια και ομιλίες, να δουν video και μπροσούρες. Συν τοις άλλοις, με το virtual passport θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από προσφορές των εκθετών. Το virtual passport αποτελεί μία από τις καινοτομίες της έκθεσης, καθώς ο επισκέπτης, αφού αφήσει τα στοιχεία του, θα μπορεί να εισέλθει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει πρόσβαση σε προσφορές που θα μοιράζουν οι εκθέτες ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χτίζοντας σχέσεις και επαφές σε βάθος χρόνου στον κλάδο του τουρισμού. Στο πλαίσιό της, θα πραγματοποιείται κάθε μήνα μία εκδήλωση που θα ενώνει τη χώρα μας με διάφορες χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο

Η virtual Greek Panorama θα μεταδοθεί live στο Facebook στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/groups/TDNgr.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________