ID 3943

Αρ. Πελώνη: Η υπουργός Πολιτισμού χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

Αρ. Πελώνη: Η υπουργός Πολιτισμού χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

Πλήρη κάλυψη στη Λίνα Μενδώνη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του Δ. Λιγνάδη πρόσφερε η κυβέρνηση διά στόματος της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη. Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κ. Πελώνη υπογράμμισε ότι η υπουργός Πολιτισμού χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, αν και ήταν «ατυχής» ο επικοινωνιακός χειρισμός της υπόθεσης.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε ατυχή την παρατήρηση της κ. Μενδώνη ότι εξαπατήθηκε, καθώς και τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος» που χρησιμοποίησε αναφερόμενη στον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, δεν συνιστά λόγο αποπομπής ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός. Ανέφερε, επίσης, ότι η κυβέρνηση στηρίζει την κ. Μενδώνη, την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο Υπουργείο Πολιτισμού. Σε ερώτηση αν η υπουργός χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.

Η κ. Πελώνη ανέφερε ότι «η χώρα χρειάζεται κώδικες δεοντολογίας, ένα πλαίσιο που θα αποτρέπει την κάθε μορφής κακοποίηση», προαναγγέλλοντας πως η κυβέρνηση θα λάβει συνολικές πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση, οι οποίες θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό. Γνωστοποίησε, τέλος, ότι την προσεχή Πέμπτη θα διεξαχθεί συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με επίκεντρο την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________