ID 2798

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες Champions League και Europa League

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες Champions League και Europa League

Η UEFA αναβάλλει επ’ αόριστον τους αγώνες των Champions League και Europa League στο πλαίσιο των μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορονοϊού. Την ίδια απόφαση έλαβε και η FIBA για τους αγώνες μπάσκετ. Η απόφαση θα ισχύσει από αύριο Παρασκευή 13 Μαρτίου. Ήδη ο Παναθηναϊκός ειδοποιήθηκε να μην ταξιδέψει για την Τουρκία, ενώ ο Ολυμπιακός, που έχει ήδη φτάσει στο Βερολίνο, θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Τις αποφάσεις αυτές επίσπευσε το γεγονός ότι έχουν ήδη καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού μεταξύ αθλητών ευρωπαϊκών ομάδων. Μετά τον εντοπισμό κρούσματος στην ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό όλοι οι παίκτες τόσο της ομάδας μπάσκετ όσο και της ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς μοιράζονται τους ίδιους προπονητικούς χώρους. Αποφασίστηκε, επίσης, η αναστολή του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για δύο εβδομάδες.

Από το βράδυ της Τετάρτης και το NBA ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλη την κανονική σεζόν. Τέλος, στη Formula 1, η McLaren ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από τους αγώνες.

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________