ID 4165

Σε πισίνα μετατράπηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Στρέφη. Άφαντος ο Δήμος Αθηναίων.

Σε πισίνα μετατράπηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Στρέφη. Άφαντος ο Δήμος Αθηναίων.

Ελλάδα 2021! Την στιγμή που τις τελευταίες ημέρες οι ανακοινώσεις του Δήμου Αθηναίων και του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη για "νέους περιπάτους, πλατάνια, και πανίδα" είναι στο επίκεντρο, σε μία γειτονιά της Αθήνας ακυρώνεται ο αγώνας μπάσκετ της Α2 κατηγορίας μεταξύ του ΤΡΙΤΩΝΑ ΣΕΠΟΛΙΩΝ και του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

Ο λόγος ήταν ότι το  γήπεδο είχε μετατραπεί σε πισίνα για αγώνες… πόλο και όχι μπάσκετ.
Το χρόνιο πρόβλημα της οροφής, μετά την έντονη βροχόπτωση της περασμένης Πέμπτης, ήταν η αιτία να  πλημμυρίσει  με νερά τον αγωνιστικό χώρο. Το αποτέλεσμα ήταν ο χώρος να είναι πλέον ακατάλληλος για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, και το κυριότερο, άκρως επικίνδυνος για οποιονδήποτε θελήσει να εισέλθει. Να σημειώσουμε εδώ ότι η ομάδα του ΤΡΙΤΩΝΑ συνέχισε την προπόνηση της εν όψει τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ( ο οποίος τελικά ακυρώθηκε )


Το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση για την αποκατάσταση του γηπέδου από αρμόδιους φορείς του Δήμου Αθηναίων,  στον οποίο και ανήκει το Γήπεδο του Στρέφη. Για μία ακόμα φορά, οι εθελοντές και οι παράγοντες του ΤΡΙΤΩΝΑ ανέλαβαν το ρόλο ‘’του κράτους’’ και με  υπεράνθρωπες προσπάθειες όλο το Σαββατοκύριακο  κατάφεραν με νάιλον καρφωμένα στην οροφή του γηπέδου να απομονώσουν τα νερά να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο, προχώρησαν σε άντληση των υδάτων, και στον τελικό καθαρισμό του γηπέδου, έτσι ώστε να κριθεί κατάλληλο για τον αγώνα με τον ΤΡΙΚΟΥΠΗ.


Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο κομισάριος που επισκέφθηκε το γήπεδο το πρωί της Δευτέρας,  μετά τον έλεγχο που διενήργησε το έκρινε κατάλληλο για τη διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 8:30 μ.μ.


Είναι λυπηρό ο αθλητισμός να συνεχίζει ‘’να μπάζει νερά’’ από την αδιαφορία και την αναλγησία ανθρώπων που υπερηφανεύονται για τις επιτυχίες των αθλητών μας οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις εντυπωσιασμού, αλλά συνεχίζουν να είναι αμέτοχοι στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων και ουσιαστικής υποστήριξής τους.

Δείτε το βίντεο:

{yendifplayer videoid=39}

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media
του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

cipp

Ελλάδα

Κόσμος

__________

__________

__________